top of page

Är jackpott spel riggade?

Nej!

Denna diskussion handlade om just det och folk är så konstiga.

Säg att du spelar på Mega Fortune, och du hamnar på bonusspelet, känns det som att du alltid får den lägsta vinsten varenda jävla gång? SJÄLVKLART… för sannolikheten att du ska få den är mycket högre än att få högvinsterna. Säg att du har ett hjul med fyra olika vinster, 100kr, 200kr, 300kr och 1000kr. Det är inte 25% chans att du kan vinna varje på digitala slotsmaskiner.

Om du frågar de som gjort spelet kan du säkert få exakta nummer det är ingenting konstigt med.

Det är samma sak med spelet i sin helhet. Ett slotsspel är programmerat att punga ut mindre vinster än vad den får in, det är inget riggat med det… betyder bara att casino-sidorna har en business.

Så nej slotsmaskiner är inte riggade till att VDn säger ”dela ut jackpotten”.

För det andra så använder ju de flesta betting bolag slotsmaskiner från tredjeparts-leverantörer! Så det innebär ju att många bettingbolag har samma spel, exempelvis Mega Fortune igen.

Så du kan tro hur mycket du vill att Betssons VD kan säga till när jackpotten ska delas ut, men så funkar det inte eftersom deras konkurrenter använder samma spel…

Någon kartellbildning behöver du inte tro på heller med tanke på hur mycket konkurrens det är i gaming branschen… det är snarare att de gör allt de kan för att förstöra för varandra – inte hjälpa varandra.

Om du vill testa på lite jackpott lotto spel så kolla in detta. Annars kan du ju läsa vidare om andra artiklar som handlar om detta, och hur spel INTE är riggat! – dvs jackpottspel jag har ingen aning om andra spel men det bryr jag mig inte så mycket om heller.

jackpott


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page